Poker och sportsbetting - tidsfördriv eller professionellt arbete?

Det tål att diskuteras om huruvida spel som betting, poker och kasino är att betrakta som seriöst arbete eller främst bör klassificeras som tidsfördriv, men hur än väljer att se på saken så finns det goda möjligheter att försörja sig och hålla sig underhållen många timmar, med hjälp av poker, bingo, sportsbetting och andra spel. Och även om de inte är särskilt många till antalet finns det trots allt de som lyckas försörja sig helt eller delvis på spelande. Sverige har procentuellt producerat väldigt många framgångsrika pokerspelare över åren.

professionell pokerspelare

Bonus

De flesta sport- och spelsajter erbjuder olika typer av välkomstbonusar, där du erhåller en bonus på 50-100% eller mer på din totala insättning. Somliga sidor är ibland så måna om att få dig att bli medlem att de är villiga att ge bort gratis spelpengar för att du skall registrera dig på sidan.

Spela varsamt

Spel och dobbel är djupt rotat i vår kultur och hoppet om den stora vinsten lever i de flesta svenska hjärtan. Dock är det alltid viktigt att "spela lagom" som svenskaspel brukar uttrycka det hel. Om du inte vill satsa några verkliga pengar kan du alltid hålla dig till freerolls eller endast ta del av gratis bonuserbjudanden.

 
Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)