Svara på undersökningar och få betalt (Paid Surveys at home)

Visste du att du kan få betalt för att dela med dig av dina åsikter genom att delta i betalda undersökningar på nätet? Inte? Men det kan man faktiskt! Här hittar du all den information du behöver känna till med betalda undersökningar. Det är möjligt att tjäna ganska hyggliga summor pengar på att fylla i så kallade Paid Surveys, dessutom är det ett stimulerande, fritt och mycket enkelt arbete som är tillgängligt för alla. 

Det bästa av allt är att alla har möjlighet att börja jobba med betalda undersökningar redan idag!

Vilka meriter du har sedan tidigare och vad du kan eller inte kan är av mindre betydelse. Företagen som är villiga att betala för undersökningarna eftersträvar en så bred kompetens som möjligt och det är just dig och dina personliga åsikter och tankar de efterfrågar. Du får helt enkelt betalat för att du är du.

 

Jobba med betalda undersökningar hemma i soffan

Komma igång Paid Surveys

För att komma igång med betalda undersökningar behöver du först och främst anmäla ditt intresse till de olika företag och sidor som bedriver marknadsundersökningar via internet. Nedan finner du en komplett guide, med all den information du behöver för att komma igång med betalda undersökningar.  

Registering

Första steget är att registrera dig på hos de olika företag och sidor som erbjuder betalda undersökningar. Detta är ett litet omständligt arbete, eftersom det finns hundratals olika paid surveys sidor utspridda runt om på nätet. Det är naturligtvis ett extremt tidskrävande och onödigt arbete att söka upp varje enskild betald undersökning på egenhand, betydligt lättare och mycket mer effektivt är att använda sig av någon av de databaser där man valt ut och samlat alla de bästa survey programmen online på en och samma webbplats. Vi rekommenderar denna databas.

Undersökningar

När du väl anmält och registrerat dig till de olika marknadsundersökningsföretagen samt blivit godkänd att delta i deras Paid Surveys, kommer du regelbundet att få betalda undersökningar skickade till din epost. Du kommer kontinuerligt få undersökningar skickade till din adress och du väljer själv hur många eller hur få du vill besvara och det är helt upp till dig när på dagen du vill utföra arbetet. Det är med andra ord inga problem att kombinera denna verksamhet med att söka jobb via arbetsförmedlingen.

Antalet undersökningar som du får skickade till dig beroende även på hur många sidor du är anmäld till. Kom ihåg att du själv avgör vilka undersökningar du vill delta i, du blir aldrig tvingad att besvara något som du själv inte vill svara på. En god idé är att anmäla sig till så många sidor som möjligt redan nu, eftersom din tillgång till arbete på detta vis maximeras. Tidsomfånget för varje enskild undersökning varierar, men i genomsnitt tar det ungefär mellan 10-40 minuter att färdigställa ett frågeformulär. 

Lön

Den lön som du får utbetald baseras på det totala antalet korrekt ifyllda enkäter du producerat samt de betalande undersökningarnas ersättningsgrad. Ett riktmärke vad gäller ersättningsgrad är mellan 5-60$ per undersökning. När du tjänat ihop ett minimibelopp kommer din första utbetalning ske, därefter sker utbetalningarna regelbundet vartefter du uppnår den minsta utbetalningsgränsen. Eftersom merparten av de olika Paid survey programmen är USA-baserade, sker utbetalningar företrädesvis via check alternativt via ett paypal-konto.

Det är emellertid brukligt för svenska banker att ta ut en inlösensavgift för utländskacheckar, för att undvika denna avgift och för säkrare transaktion rekommenderas du att använda paypal.

Även om det går att livnära sig till stora delar enkom på betalda undersökningar, är det relativt ovanligt och detta krävs en hel del vana. Men för den som vill och är beredd att jobba hårt är Paid Surveys en utmärkt extra inkomst redan från dag 1.

Kom igång och börja tjäna pengar på internetarbete du också klicka här för att få tillgång till över 1000 olika betalda undersökningar

 
Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)